Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit bevlogen en enthousiaste professionals met een groot hart voor jongeren en hun ontwikkeling. We werken vanuit vertrouwen, we houden van openheid en we hebben plezier in ons werk. En dat merk je!

Piet | algemene zaken

(Onze) jongeren zoeken steun bij het onderzoeken van wie ze zijn, wat ze willen en waar ze uiteindelijk uit willen komen. Als dat even niet lukt dan kunnen wij dat steuntje zijn die hen op weg helpt en samen de zoektocht aangaan. Ik mag als voorzitter van de stichting hier mijn steentje aan bijdragen. Dat strekt zich uit tot het bewaken van onze doelstellingen tot het afhandelen van alle administratieve verplichtingen. Op onze prachtige locatie midden in het Groene Hart wordt de meeste tijd doorgebracht. Samen met onze begeleiders weten we hier een veilige omgeving te creëren voor de jongeren waar van alles mogelijk is.

info@stichtingrevisie.nl

Jaap | teamleider / GGZ-agoog

Binnenkort staat mijn stukje hier : )

jaap@stichtingrevisie.nl

Francine | begeleider

Hoi! Ik ben Francine en ik begeleid met veel plezier jongeren bij ReVisie. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit. Beide probeer ik over te brengen op de jongeren.  Wat ik zo leuk vind aan ReVisie, is dat we meer doen dan praten. We gaan juist iets doen! Al vind ik, aangezien ik van origine psycholoog ben, praten ook fijn. Wat we gaan doen stemmen we af op wat de jongere zelf kan, wil en leuk vindt. Zo krijgt de jongere weer zelfvertrouwen en ontdekt hij waar zijn of haar talent ligt.

francine@stichtingrevisie.nl

Marja | begeleider

Hoi, ik ben Marja, opgeleid  als pedagogisch medewerker en zorgassistent. Plus de echte praktijkopleiding als moeder, oma, weekendouder, onderwijsassistent, verzorgende, PGB begeleider en meer. Ik maak graag contact en ben geïnteresseerd in mensen. Mijn kracht is om op ontspannen en ongedwongen wijze, jou in je kracht te zetten en samen te zoeken naar wat nodig is voor je volgende stap. Wat ik echt belangrijk vind, is dat je jezelf niet onderschat.

marja@stichtingrevisie.nl

Martin | begeleider

Binnenkort staat mijn stukje hier : )

martin@stichtingrevisie.nl

Ilse | begeleider

Hoi! Mijn naam is Ilse en sinds vijf jaar begeleid ik jongeren bij ReVisie. Het is fijn om hier te werken, we hebben echt tijd en aandacht. Als begeleider en coach vind ik het bijzonder om mee te maken hoe jongeren zich ontwikkelen en groeien. Ik hou van creativiteit, in beweging zijn en samen plezier maken, terwijl we ook gericht zijn op de doelen. Mijn achtergrond is o.a. de Universiteit voor Humanistiek en het Body & Mind Language Instituut. Het belangrijkste vind ik dat we allemaal mens zijn en open staan om van elkaar te leren!

ilse@stichtingrevisie.nl

Pauline | begeleider

Misschien vraag je je wel eens af of dit het leven is wat je echt wilt. Of valt het leven je soms enorm zwaar en weet je op bepaalde gebieden niet meer wat je echt wilt of waar het heen gaat. Bij Revisie is er tijd en aandacht om je te helpen te ontdekken wat een goede manier voor jou is om je leven vorm te geven. Ik hoop je erbij te helpen! Als achtergrond heb ik de opleiding HBO- SPH, Transformatie Therapie en Cognitieve Gedragstherapie.

pauline@stichtingrevisie.nl