Waarom ReVisie?

Soms weet je niet wat je wilt in je werk of in je opleiding. Het kan zijn dat je keer op keer een teleurstelling hebt moeten verwerken, bijvoorbeeld omdat het op school moeilijk ging, of stappen naar werk niet lukten. Misschien weet je nog niet waar je talenten liggen en in welke richting je je wilt ontwikkelen.

Wij bieden jou tijd en gelegenheid om erachter te komen wat je leuk vindt. Te ontdekken wat je kwaliteiten zijn en waar jij nou plezier aan beleeft. Want alleen dan kan je je zelfvertrouwen vergroten en groeien!

Wij gaan samen met jou werken aan jouw doelen en toekomstperspectief. Zo ga je ontdekken in welke richting je je wilt ontwikkelen. Als je wilt, en als het je doel is, dan gaan we kijken of jij de stap naar een opleiding of een baan kan gaan zetten.

Wanneer is ReVisie voor jou?

  • Wanneer je niet (meer) op school zit.
  • Als je geen werk hebt en/of geen uitzicht daarop.
  • Als je een nieuwe stap in je ontwikkeling wilt zetten.

Wat kan ReVisie jou bieden?

Heb je zin om creatief aan de slag te gaan, te gaan koken, samen te sporten of andere nieuwe dingen te leren? Een klus doen zodat je het gevoel krijgt dat je iets nuttigs hebt gedaan? Het is allemaal mogelijk bij ons!

Je wordt in je persoonlijke traject ondersteund door professionele begeleiders. We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van horeca, groenvoorziening, bouw, detailhandel etc. Dit geldt ook voor scholingsmogelijkheden. Wat bijvoorbeeld mogelijk is bij ReVisie:

  • Sportieve activiteiten;
  • Creatieve activiteiten;
  • Andere activiteiten die jij leuk vindt;
  • Werkritme krijgen op een plek die bij jou past.

Je bent van harte welkom op onze prachtige boerderij Rhijntoght, in de buurt van Bodegraven, maar we werken ook op andere locaties als dat nodig is.

En daarna?

ReVisie zal in samenwerking met één of meerdere van haar partners met jou op zoek gaan naar een geschikte leer- of werkplek die jou past. Als het jou op eigen kracht niet lukt de scholing of het werk vol te houden, dan gaan we kijken wat er voor jou nodig is om toch een passende daginvulling te vinden.

Het is mogelijk dat er problemen spelen die aandacht en ondersteuning nodig hebben waar we eerst mee aan de slag moeten. Onze begeleiders staan voor je klaar. 

Wij blijven bij jou betrokken zodat de stap terug naar ReVisie en naar het weer verder opbouwen van een toekomst bij ons mogelijk blijft.

We zien je graag!

Groetjes, het team van ReVisie