Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een groot hart voor jongeren en hun ontwikkeling. Ieder teamlid heeft een eigen achtergrond en specialisatie. Samenwerken in een klein team heeft voordelen voor onze cliënten en onszelf. Waar we voor staan en wat we de jongeren willen geven, willen we ook binnen ons team realiseren. Dus als team zijn we zelf ook bezig met leren en groeien op basis van contact. We werken vanuit vertrouwen, openheid, we hebben plezier in ons werk en we waarderen elkaar.
En dat merk je!

Kwaliteit

ReVisie is een samenwerkingsverband van zelfstandige en HBO/WO-gekwalificeerde begeleidingsprofessionals. We zijn een zelforganiserend team dat werkt vanuit verbondenheid. Ons team bestaat uit divers opgeleide begeleiders die individuele specialistische begeleiding bieden. De begeleider kan werken vanuit een eigen verantwoording naar de deelnemer en de organisatie. De begeleidingstrajecten staan onder leiding van onze teamleider, psycholoog en SKJ-geregistreerd. Naast intervisie en supervisie consulteren we zo nodig een gespecialiseerde GGZ-professional die aan Stichting ReVisie verbonden is.

Piet | algemene zaken

(Onze) jongeren zoeken steun bij het onderzoeken van wie ze zijn, wat ze willen en waar ze uiteindelijk uit willen komen. Als dat even niet lukt dan kunnen wij dat steuntje zijn die hen op weg helpt en samen de zoektocht aangaan. Ik mag als voorzitter van de stichting hier mijn steentje aan bijdragen. Dat strekt zich uit tot het bewaken van onze doelstellingen tot het afhandelen van alle administratieve verplichtingen. Op onze prachtige locatie midden in het Groene Hart wordt de meeste tijd doorgebracht. Samen met onze begeleiders weten we hier een veilige omgeving te creëren voor de jongeren waar van alles mogelijk is.

info@stichtingrevisie.nl

Pauline | begeleider

Misschien vraag je je wel eens af of dit het leven is wat je echt wilt. Of valt het leven je soms enorm zwaar en weet je op bepaalde gebieden niet meer wat je echt wilt of waar het heen gaat. Bij Revisie is er tijd en aandacht om je te helpen te ontdekken wat een goede manier voor jou is om je leven vorm te geven. Ik hoop je erbij te helpen! Als achtergrond heb ik de opleiding HBO- SPH, Transformatie Therapie en Cognitieve Gedragstherapie.

paulineblom@stichtingrevisie.nl

Sven | begeleider

Mijn tekst en foto volgen..

sventoussaint@stichtingrevisie.nl

Francine | teamleider / begeleider

Hoi! Ik ben Francine en ik begeleid met veel plezier jongeren bij ReVisie. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit. Beide probeer ik over te brengen op de jongeren.  Wat ik zo leuk vind aan ReVisie, is dat we meer doen dan praten. We gaan juist iets doen! Al vind ik, aangezien ik van origine psycholoog ben, praten ook fijn. Wat we gaan doen stemmen we af op wat de jongere zelf kan, wil en leuk vindt. Zo krijgt de jongere weer zelfvertrouwen en ontdekt hij waar zijn of haar talent ligt.

francinegroenewoud@stichtingrevisie.nl

Ilse | begeleider

Hoi! Mijn naam is Ilse en sinds zes jaar begeleid ik jongvolwassenen bij ReVisie. Ik vind het ook leuk om met de team- en organisatie-ontwikkeling van ReVisie bezig te zijn. Het is fijn om hier te werken, we hebben echt tijd en aandacht. Als begeleider en coach vind ik het bijzonder om mee te maken hoe jongeren zich ontwikkelen en groeien. Ik hou van creativiteit, in beweging zijn en samen plezier maken, terwijl we ook gericht zijn op de doelen. Mijn achtergrond is o.a. geestelijke begeleiding aan de Universiteit voor Humanistiek en ik ben Body & Mind Language coach. Verder heb ik een sport-achtergrond en ben ik graag in de natuur. Het belangrijkste vind ik dat we allemaal mens zijn en open staan om van elkaar te leren!

ilsevooren@stichtingrevisie.nl

Martin | begeleider

Hoi, ik ben Martin. Ik vind het heel mooi als jonge mensen gaan ervaren dat investeren in het leven de moeite waard is. Het is een uitdaging om samen met jongeren te zoeken naar hun plek in de maatschappij, met oog voor de persoonlijke talenten en de persoonlijke barrières. Ik geloof in leren met vallen en opstaan. Elke jongere is uniek en daarom is maatwerk voor mij heel belangrijk. Ervaringsgericht leren past bij mij, met de nadruk op doen. Kernwoorden die bij mij passen zijn creatief en actief. Waar ik enthousiast van word, is als jongeren van binnenuit motivatie voor hun eigen leven ontwikkelen. Mijn (studie)achtergrond is divers; van sportacademie tot geestelijk verzorger.

martinvansteijn@stichtingrevisie.nl

Gert-Jan | begeleider

Mijn tekst en foto volgen..

gertjan@stichtingrevisie.nl

Marja | begeleider

Hoi, ik ben Marja, opgeleid  als pedagogisch medewerker en zorgassistent. Plus de echte praktijkopleiding als moeder, oma, weekendouder, onderwijsassistent, verzorgende, PGB begeleider en meer. Ik maak graag contact en ben geïnteresseerd in mensen. Mijn kracht is om op ontspannen en ongedwongen wijze, jou in je kracht te zetten en samen te zoeken naar wat nodig is voor je volgende stap. Wat ik echt belangrijk vind, is dat je jezelf niet onderschat.

marjablom@stichtingrevisie.nl

Elise | begeleider

Sinds begin 2022 werk ik met veel plezier bij ReVisie. Met mijn achtergrond als dramatherapeut staat vooral leren en groeien door middel van ‘doen’ en ervaren centraal. Moeilijke en lastige dingen kunnen in eerste instantie heel spannend lijken. Maar als je eenmaal zelf of met hulp iets gedaan of geoefend hebt, zul je zien dat het steeds minder spannend wordt. Door te ontdekken, door middel van ‘doen’, kun je er achter komen of je iets juist heel leuk vindt of dat iets niet bij jou past. Met jongeren werken vind ik leuk, in het proces zie ik de jongere groeien en leren. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten. Ik vind het mooi om die samen te ontdekken en ze tot bloei te laten komen.

Mijn foto volgt : )

elisevergeer@stichtingrevisie.nl