Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit bevlogen en enthousiaste professionals met een groot hart voor jongeren en hun ontwikkeling. We werken vanuit vertrouwen, we houden van openheid en we hebben plezier in ons werk. En dat merk je!

Piet | algemene zaken

Francine | teamleider / psycholoog

Marja | begeleider

(Onze) jongeren zoeken steun bij het onderzoeken van wie ze zijn, wat ze willen en waar ze uiteindelijk uit willen komen. Als dat even niet lukt dan kunnen wij dat steuntje zijn die hen op weg helpt en samen de zoektocht aangaan. Ik mag als voorzitter van de stichting hier mijn steentje aan bijdragen. Dat strekt zich uit tot het bewaken van onze doelstellingen tot het afhandelen van alle administratieve verplichtingen. Op onze prachtige locatie midden in het Groene Hart wordt de meeste tijd doorgebracht. Samen met onze begeleiders weten we hier een veilige omgeving te creëren voor de jongeren waar van alles mogelijk is.

info@stichtingrevisie.nl

Hoi! Ik ben Francine en ik begeleid met veel plezier jongeren bij ReVisie. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit. Beide probeer ik over te brengen op de jongeren.  Wat ik zo leuk vind aan ReVisie, is dat we meer doen dan praten. We gaan juist iets doen! Al vind ik, aangezien ik van origine psycholoog ben, praten ook fijn. Wat we gaan doen stemmen we af op wat de jongere zelf kan, wil en leuk vindt. Zo krijgt de jongere weer zelfvertrouwen en ontdekt hij waar zijn of haar talent ligt.

francinegroenewoud@stichtingrevisie.nl

Hoi, ik ben Marja, opgeleid  als pedagogisch medewerker en zorgassistent. Plus de echte praktijkopleiding als moeder, oma, weekendouder, onderwijsassistent, verzorgende, PGB begeleider en meer. Ik maak graag contact en ben geïnteresseerd in mensen. Mijn kracht is om op ontspannen en ongedwongen wijze, jou in je kracht te zetten en samen te zoeken naar wat nodig is voor je volgende stap. Wat ik echt belangrijk vind, is dat je jezelf niet onderschat.

marjablom@stichtingrevisie.nl

Pauline | begeleider

Martin | begeleider

Ilse | begeleider

Misschien vraag je je wel eens af of dit het leven is wat je echt wilt. Of valt het leven je soms enorm zwaar en weet je op bepaalde gebieden niet meer wat je echt wilt of waar het heen gaat. Bij Revisie is er tijd en aandacht om je te helpen te ontdekken wat een goede manier voor jou is om je leven vorm te geven. Ik hoop je erbij te helpen! Als achtergrond heb ik de opleiding HBO- SPH, Transformatie Therapie en Cognitieve Gedragstherapie.

paulineblom@stichtingrevisie.nl

Hoi, ik ben Martin. Ik vind het heel mooi als jonge mensen gaan ervaren dat investeren in het leven de moeite waard is. Het is een uitdaging om samen met jongeren te zoeken naar hun plek in de maatschappij, met oog voor de persoonlijke talenten en de persoonlijke barrières. Ik geloof in leren met vallen en opstaan. Elke jongere is uniek en daarom is maatwerk voor mij heel belangrijk. Ervaringsgericht leren past bij mij, met de nadruk op doen. Kernwoorden die bij mij passen zijn creatief en actief. Waar ik enthousiast van word, is als jongeren van binnenuit motivatie voor hun eigen leven ontwikkelen. Mijn (studie)achtergrond is divers; van sportacademie tot geestelijk verzorger. 

martinvansteijn@stichtingrevisie.nl

Hoi! Mijn naam is Ilse en sinds vijf jaar begeleid ik jongeren bij ReVisie. Het is fijn om hier te werken, we hebben echt tijd en aandacht. Als begeleider en coach vind ik het bijzonder om mee te maken hoe jongeren zich ontwikkelen en groeien. Ik hou van creativiteit, in beweging zijn en samen plezier maken, terwijl we ook gericht zijn op de doelen. Mijn achtergrond is o.a. de Universiteit voor Humanistiek en het Body & Mind Language Instituut. Het belangrijkste vind ik dat we allemaal mens zijn en open staan om van elkaar te leren!

ilsevooren@stichtingrevisie.nl

Gert-Jan | begeleider

Elise | begeleider

Sven | begeleider

Binnenkort staat mijn stukje hier : )

gertjan@stichtingrevisie.nl

Hoi mijn naam is Elise. Sinds begin 2022 werk ik met veel plezier bij ReVisie. Met mijn achtergrond als dramatherapeut staat vooral leren en groeien door middel van ‘doen’ en ervaren centraal. Moeilijke en lastige dingen kunnen in eerste instantie heel spannend lijken. Maar als je eenmaal zelf of met hulp iets gedaan of geoefend hebt, zul je zien dat het steeds minder spannend wordt. Door te ontdekken, door middel van ‘doen’, kun je er achter komen of je iets juist heel leuk vindt of dat iets niet bij jou past. Met jongeren werken vind ik leuk, in het proces zie ik de jongere groeien en leren. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten. Ik vind het mooi om die samen te ontdekken en ze tot bloei te laten komen.

elisevergeer@stichtingrevisie.nl

Binnenkort staat mijn stukje hier : )

sventoussaint@stichtingrevisie.nl